Gun jezelf een droomdaad

Alles wordt makkelijker wanneer jij je hart eenmaal gaat volgen. Het kost wel tijd en en inspanning om uit te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen.  En het vergt moed om dat ook te durven omarmen. Maar je zult al snel merken hoe relaxt het is wanneer de druk wegvalt om lifetime keuzes te maken. 

Met mijn SoundShape-programma ervaar je snel minder keuzestress. 

Wat heb je eraan als je met mij in gesprek gaat?

  • Je ontdekt waar je hart wel ligt
  • Je leert hoe je zelf je keuzestress verlaagt
  • Je ervaart de kracht van muziek bij het maken van keuzes
  • Je leert voor jezelf en vanuit je hart te kiezen
  • Je leert van de ervaring van iemand die in jouw schoenen heeft gestaan

Weet je nog hoe je als jong broekie aan het begin van je carrière stond?

Het leek allemaal zo leuk. Je zou het helemaal gaan maken. Keihard werken en veel geld verdienen.De dingen die voor jou echt belangrijk waren – je idealen, je hobby’s, je passies?

Die schoof je op de lange baan. 

5 op de 10 young professionals is ongelukkig

Sommigen worden er zelfs ziek van. Ik schrik van die aantallen. Vooral omdat het nergens voor nodig is. Want je hoeft jezelf niet klem te voelen tussen je werk en je dromen en verlangens. Die kunnen gewoon hand in hand gaan, zodat jij je altijd sterk en ontspannen voelt. Niet gestrest.

Vroeg of laat kom je jezelf tegen.

Eerlijk zeggen: wil jij het liefste werken bij een bedrijf dat de wereld beter en mooier maakt? Zou je meer van jezelf in je werk willen terugzien? 

MN-c2018-martina-novak-072918-Folkert-0148
MN-c2018-martina-novak-081218-Folkert-web-page-0065

Toch doe je het niet.

De keuze om te gaan doen wat je eigenlijk wilt, schuif je voor je uit.

Omdat je ouders het niet van je verwachten. Of anderen in je omgeving het niet van je zouden pikken. Misschien vind jij het zelf wel niet het goede moment om voor jezelf te kiezen. Je weet wel, hypotheek, kleine kinderen … 

Bovendien kan de gedachte dat elke keuze die je maakt ook meteen perfect moet zijn, verlammend werken. Wat is goed om te doen? Wat wil je nu eigenlijk het liefst?

Als jij maar lang genoeg het stemmetje blijft ontkennen dat zegt: ‘Dit is niet wat ik wil, want eigenlijk wil ik liever …’ – kan dat je opvreten.

Op een gegeven moment kijk je om je heen en vraag je jezelf af: is dit nou alles? Waarvoor doe ik dit? Waarom leef ik eigenlijk? Belangrijke levensvragen die je dan wel moet beantwoorden.

Twee vragen om jezelf eerst te stellen

Hoe los jij je problemen nu op?

Feit is dat veel mannen er alles aan doen om er vooral niet aan te hoeven denken. De een zoekt het in bètablokkers of gaat in het weekend los op alcohol of coke. De ander gaat extreme op z’n spinningbike. Of krijgt ‘zomaar’ gigantische rugpijn. Ben je het met mij eens dat dit niet de juiste oplossingen zijn? 

Misschien voor de korte termijn. Maar zeker niet voor de lange termijn – als je tenminste eerlijk durft te zijn tegen jezelf

5

Hoe wil je het uitzoeken?

Doorploeteren of doormalen in je eentje brengt je niet verder.

Wat wel helpt is praten met iemand die precies begrijpt waar jij mee zit.

Omdat hij uit hetzelfde bedrijfsleven komt. En omdat hij ook heeft moeten leren hoe je dat doet: leven volgens je eigen waarden en niet het leven leiden van iemand anders. 

Ik hoor je denken: ‘Moeten we dan eindeloos gaan praten?’

Nou, daar ontkom je natuurlijk niet aan. We gaan niet een potje zitten zwijgen! Maar ik ben ook muzikant en die ervaring breng ik mee in onze gesprekken.

Niet omdat ik dat nou zo leuk vind. Vooral omdat uit wetenschappelijk onderzoek keer op keer de positieve werking van muziek blijkt. Je komt ermee in de goeie, relaxte stemming. 

Gecombineerd met de juiste vragen laat het je ook zien wat echt belangrijk voor je is. En helpt het je om sneller knopen door te hakken. 

In het SoundShape-programma vind je stuk voor stuk mijn lessen. En leer jij relaxt te kiezen voor je eigen leven. 

We gaan aan de slag met wat je NU kunt doen

Een mental coach is een bijzonder soort coach

No worries. Ik word niet je therapeut. Wel een stevige gesprekspartner met dezelfde achtergrond en ervaring als jij – alleen met meer levenservaring. Daardoor begrijp ik wat je doormaakt en kan ik je helpen om weer goed in je vel te komen. We gaan niet eindeloos graven. ‘Hoe het zo gekomen is’ – die vraag is veel minder interessant dan wat je NU kunt doen.

Alles is bespreekbaar en blijft onder ons

Alles wordt makkelijker wanneer jij je hart eenmaal gaat volgen. Het kost wel tijd en inspanning om uit te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen. En het vergt moed om dat ook te durven omarmen. Als het klaar is dan is het klaar, we praten zo vaak als je wilt. Maar je zult al snel merken hoe relaxt het is wanneer de druk wegvalt om lifetimekeuzes te maken. 

Kies nu voor SoundShape in 12 weken

Doe direct je voordeel! Van € 849,- voor € 749,- incl. btw

Hoe pakken we het aan?

  • Vijf persoonlijke gesprekken

We hebben eerst een intake gesprek. Daarna praten we elke twee weken bij. Dat is het beste. Wil je wezenlijke verandering, dan heb je er meestal wel een stuk of vijf nodig. Onze gesprekken gaan online via Zoom, of ergens aan tafel. Bij jou of mij, wat jij prettig vindt.    

  • Drie maanden onbeperkte persoonlijke support

Naast die gesprekken krijg je online ook onbeperkte persoonlijke support via e-mail. Loop je tussentijds ergens tegenaan – stuur een mail, en je krijgt mijn feedback. Kun je gewoon weer verder.

  • Onbeperkte online toegang ondersteunende modules

Met de praktische tips uit onze gesprekken en de SoundShape-tracks. 

Laten we kennismaken!

Klinkt dit je goed in de oren? 

Laten we om te beginnen kennismaken. Dan merken we vanzelf of het klikt.