ONS AANBOD

In de ‘Resonation Circle’ werken we met dialogische werkvormen. En faciliteren we met muziek of als ‘gespreksbegeleider’. In onze ‘Jamsession’-training werken we met de methodiek van ervaringsleren. We creëren een situatie die je de concrete ervaring van improvisatie biedt. En de mogelijkheid om te reflecteren. Hoe is een situatie van improvisatie voor jou? Wat deed het met jezelf of in samenwerking met andere deelnemers? En wat betekent dit voor je dagelijkse werk?

Improvisie biedt je een dialoog- en trainingsprogramma. Uiteraard leveren we hierbij maatwerk. En delen we graag onze (ervarings-) kennis over de toepassing van improvisatie in organisaties – ook voor een congresbijeenkomst of ‘In-company sessie’. Co-creatie is een belangrijke ‘improvisatiewaarde’. Daarom werken we in de uitvoering van onze programma’s ook graag samen met partners.

 

ONZE PROGRAMMA'S

RESONATION CIRCLE

Muziek doet meer dan 1000 woorden. Wat resoneert er in jouw team?

Herken je dit in jouw organisatie?

We werken met thema’s zoals ‘sensing’, loslaten, generatief luisteren, reflectie & betekenisgeving. De live muziek-improvisatie gebruiken we om een open mindset te activeren. Wanneer helpt jou deze werkvorm? Bij dialogen over organisatie-ontwikkeling en het activeren van open communicatie en waarderende feedback binnen afdelingen en teams.

Herken je dit als manager?

"Leadership by resonation..."

JAM SESSION

Speel in op het potentieel van jouw team.

Herken je dit in jouw team?

In deze workshop leren we je in snel wisselende (project-) teams verbindend samen te werken. Je leert vat te krijgen op onverwachte gebeurtenissen in co-creatie processen. En je persoonlijke leiderschap te versterken. Wanneer helpt deze training? Bij de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit in organisaties die agile of met zelforganisatie werken.

 

"Sturen zonder plan..."

TEAMBUILDING

Tune in op de ambitie van jouw team of organisatie.

Het programma

 We activeren de verbeeldingskracht van je team. En gaan samen op zoek naar jullie ‘why’. Dat doen we intuïtief, met live-muziek improvisatie. Jullie individuele drijfveren, ambities en persoonlijke verhalen krijgen een krachtig geluid. En we verkennen hoe de cultuur van jouw organisatie weerklinkt. Daarmee brengen we de gedroomde toekomst van jouw team en die van jullie organisatie bij elkaar. 

 

"Samen rake dingen doen...!"