Maak van je gekke kant je kant

Reserveer hier nu meteen een plek voor mijn gratis Kleurrijke Kanten Scan.

Dit is wat we bespreken:

Hey, zit jij ook klem tussen je werk en jezelf?

Je bent een door de wol geverfde professional. Een alleskunner, out of the box in je werk, hoog opgeleid, ergens tussen de 34 en 46 jaar. 

Op papier heb je alles goed voor elkaar, gesetteld leven, met een baan, fijne vrienden en lekker huis. Toch wringt er iets. Je vraagt je soms wel eens af: is dit wie ik echt ben? 

Je weet wel, dat je zo weinig van jezelf terugziet in je werk. Dat je jezelf alleen voelt of aan jezelf twijfelt. Omdat anderen je maar niet begrijpen, of collega’s je soms links laten liggen. Dat je met lood in je schoenen opstaat. En jij aan het einde van de dag geen energie meer over hebt.

Hoe schuif jij jezelf op de lange baan?

Herken je een of meer van deze punten?

Feit is dat we er vaak van alles aan doen om onze ware aard niet te volgen. De een cijfert zich weg, of doet minder met z’n partner en vrienden. De ander krijgt rugpijn, of slaapt slecht. Of gaat niet meer naar concerten of musea, terwijl die eerst niets liever deed. Ben je het met me eens dat dit niet de oplossing is? Je hebt een kleurrijke en gekke kant die anderen misschien niet meteen zien. Je kunt er zelf zoveel meer uit halen. Durf jij eerlijk te zijn naar jezelf?

Ben je er klaar voor echt kleur te bekennen?

Wat ga je er van merken?

Kleur bekennen is gezonder dan jezelf aanpassen aan het grijze gemiddelde.

Ik leer je door te gaan waar anderen juist stoppen. Je gekke en kleurrijke kant te gebruiken en die volop te laten zien. Omdat jij met die non-conformistische kant juist een te gekke wereld kunt creëeren, ook voor organisaties. Zelf zette ik die stap gedeeltelijk buiten organisaties, door te gaan ondernemen. Nu weet ik, uit eigen ervaring, dat dit niet perse hoeft. Mits je leert hoe je dat precies aanpakt.

Neem voor 31 november de proef op de som. En meld je nu aan voor mijn ‘GekkerWerken’-traject. Tot dan heb ik vijf plekken tegen een proeftarief van 919,-. Het duurt acht weken, met vijf persoonlijke sessies en online ondersteuning. Vanaf 1 december geldt voor dit traject het gewone tarief.

Maak van je gekke kant je te gekke kant

b80ca057e4a4a95d0e48d9550c22f710

En dan nog wat, ik heb iets heel speciaals voor je. Want dit traject is niet voor iedereen. Na acht weken componeer ik met onze sessies als inspiratie de Soundtrack van jouw leven. Op een bijzondere plek zal ik die op de vleugel voor je spelen. Als een prive-concert, speciaal voor jou, en je partner, vrienden of collega’s meenemen mag natuurlijk. Graag zelfs 🙂

Er is genoeg plek, en je krijgt er een mp3 van mee.

Meer weten?
Meld je dan aan voor de gratis Kleurrijke Kanten Scan of bel me.

Wat ga ik je leren?

Over mijzelf

Ik weet zeker dat als jij je eigen weg inslaat, je snel weer beter in je vel zit. Zelf leerde ik het met vallen en opstaan. Dat begon op mijn dertigste, toen ik voor mijn gevoel even op het randje van leven en dood zweefde.

Ik werkte voor een groot bedrijf toen ik een open hart operatie kreeg. Ook al was die gepland, je kunt toch wel zeggen dat die mijn leven redde. Terwijl ik in het ziekenhuis was en met de nodige tegenslag herstelde, zat mijn baas te balen dat ik een tijd uitgeschakeld was. Collega’s kwamen op bezoek. Ze gaven nou niet zulke subtiele signalen dat ik niet gemist kon worden.

1917763F-9F26-427E-B9ED-27F62A4F16F1

Die tocht maakte ik niet alleen.

Eenmaal weer aan de slag veranderde er iets door de confrontatie met  de eindigheid van het leven. Ik begon mezelf af te vragen:

Die tocht maakte ik niet alleen

Muziek hielp me al deze tijd door mijn doods- en levensangst heen. Het maakte me weerbaarder en veerkrachtiger. Het wees me de weg, ook geholpen door andere mensen. Gelukkig maar, ik had het niet alleen kunnen doen. Ik ontdekte dat ik niet alleen een ‘hoofdwerker’ ben. Ondanks mijn jarenlange advieservaring in organisaties na
mijn communicatie-opleiding. Ik heb ook een andere kant waarmee ik mijn hart terugvond

Uit de grond van mijn hart

Muziek ging een grotere rol spelen. Eerlijk gezegd, deed het dat al in mijn tienerjaren tijdens een blauwe maandag conservatorium. Maar ik had het weggestopt. Ik hervond die liefde, en improviseerde weer volop achter de piano. Iemand zei na afloop van een optreden; ’ik hoorde de puls van een hartslag in je spel’. Dat blies me omver. Over HartsTocht gesproken.

KleurRijk

Het gaf me de doorslag om muziek te gaan gebruiken in mijn werk. En er begon een totale transformatie. Van geleefd worden, ging ik leven. Van mezelf aanpassen en m’n gezicht ophouden, bekende ik kleur. Als non-conformisme specialist help ik nu anderen om van hun gekke kant hun te gekke kant te maken. In mijn SoundShape-methodiek werk ik met muziek waardoor je sneller in gezonde (sound) vorm (shape) komt. Wat voel ik me een ‘KleurRijk’ mens, en wat ben ik dankbaar dat ik dat mag doen.

Schermafbeelding 2019-08-05 om 14.50.07
Neem een kijkje op Sublime.nl

Ik help kleurrijke professionals omdat ik geloof dat;

Gek is briljant. Weird is good!

Mijn missie

Ik wil van Nederland het inclusiefste land ter wereld maken.

We leven in alle vrijheid. Toch voelt een deel van werkend Nederland zich onvrij. Zij voelen zich te vaak onbegrepen of niet gezien. Je weet wel, van die situaties waar managers liever spreken over lastpakken dan geniale collega’s. Ook al zullen ze zeggen van niet.

Als non-conformisme specialist breek ik een lans voor deze kleurrijke professionals. Omdat ze niet opgeven als er geen barst van klopt. Omdat ze de boel gewoonweg ont-regelen voor een betere en mooiere wereld. Want de non-conformisten doorbreken als geen ander onze status quo.

Ik denk aan Eilon Musk, Nassim Nicholas, Boyan Slat, Nicholas Taleb, Paul Franklin Watson of Richard Branson en tsja, eigenlijk ook Mrs. Brexit, Theresa May. Het zijn voorbeelden van wereldformaat, en van genieën die ook op organisatieschaal bestaan.

Vaker dan iedereen denkt. Want we herkennen ze niet meteen. En diep van binnen weten we niet altijd wat we met de echte rebellen aan moeten, hoe divers en inclusief organisaties ook willen zijn. Het zijn toch een beetje de ‘witte weirdo’s, en voor mij een vergeten minderheid.

Wacht, voordat je me verkeerd begrijpt. Dat wit kan natuurlijk elke kleur zijn. Het gaat mij om de flamboyante en goed gebekte medewerker van de maand die het uiteindelijk wint van een introverte collega. Of de extravagante professional die solliciteert en het bij een matrix-organisatie aflegt tegen het dertien-in-een-dozijn-type .

Ik breek een lans voor een kleurrijkere wereld, waar elke geniale mening dubbel en dwars telt. Ik wil dat we al deze energie en al dat geniale talent niet langer verspillen, maar er juist heel zuinig op zijn.  Juist nu!

Weird is good! Help je me mee?

Wat anderen over Folkert zeggen

"Ik heb concrete lessen en diepere inzichten gekregen in mijn gedrag en drijfveren. Het verrast me dat muziek de relevante thema's in mijn leven zo duidelijk kan maken. Folkert laat je tot zelfinzichten komen en luistert goed. Hij creëert met zijn onbevangenheid en eigen kwetsbaarheid een veilige sfeer".
Bob van Weert
"Folkert instantly touched the right subjects by his questions. He is a very attentive listener. His SoundShape-sessions were inspiring and relaxing. He helped to re-think my beliefs..."


Martina Novak
MN Art Productions

Volg het 'GekkerWerken'-traject!

Het duurt acht weken, met vijf persoonlijke sessies en online ondersteuning.

Prijs voor de eerste vijf plekken: €919,- tot 31 november