Wil jij moeiteloos sneller? Volg een Trail of Silence!

Hoe vaak checkte jij je smartphone vandaag? Dealen met afleiding is lastig. Haastig de volgende afspraak in met bomvolle kantooragenda’s. Brandjes blussen. Wil jij de vernieuwing versnellen? Start met vertragen. Laat je intuïtie spreken. En ontdek in een mum van tijd out-of-the box oplossingen vanuit je ‘eigen-wijsheid’.

Haast als boventoon

Verbeteren is nog geen vernieuwen. Zo’n 70% van de veranderprocessen mislukt. Pas als je elkaar raakt, start de beweging. Dat kost tijd. Terwijl haast of snelheid vaak de boventoon voert. Het grootste gevaar? Rennen en vliegen op de automatische piloot. Of uitstaan voor wat er echt toe doet.

Innerlijke stilte

Weersta die verleiding. En zoek de innerlijke stilte. Dan vind je in een mum van tijd unieke oplossingen. Dat is ook het psychologische principe van muziekimprovisatie. Een ‘taal’ die werkt zonder vaststaand script. En nooit hetzelfde klinkt. Elk moment is anders. Muzikanten spelen vanuit innerlijke stilte in op wat in het moment leeft. Als een spontane ontmoeting van twee mensen.

 

Thema’s die jou echt raken

Trail of Silence is een sessie rond thema’s die je in-het-hier-en-nu echt raken. Met live-muziekimprovisatie creëeren we een atmosfeer om anders naar elkaar – en ‘het moment’ – 
te luisteren. De wetenschap is het al langer eens over de verstillende impact van muziek. Daarna gaan we in dialoog. Volgens de beproefde methode van Jump Movement. Je zet concreet een volgende stap in de richting van jouw persoonlijke ambitie- en organisatiedoelen.

 

Meer info:

Folkert Oosting: folkert@improvisie.net / 06-248 911 71
Andrea Bakker: andrea.bakker@jumpmovement.com / 06 – 144 755 61

Volg jouw Trail of Silence

Trails of Silence stimuleert vernieuwing in organisaties. Wil je een concrete volgende stap in de realisatie van jouw persoonlijke- of organisatieambitie zetten? Volg met jouw team of organisatie dan een Trail of Silence. We gaan graag met je in gesprek. Trails of Silence is een initiatief van Improvisie en Jump Movement.

 

YOUTUBE

Improvisie Introductie:

Improvisie ResonationCircle:

Improvisie JamSessions:

Gouden Kalf-onderscheiding Alex:

Het Grootste Kennisfestival: