Online Masterclass

Moeiteloos Meebewegen

Ontdek hoe je als ZZP'er in flow blijft, zelfs in crisistijd

Ontdek hoe je als ZZP'er in flow blijft, zelfs in crisistijd!

Geschikt voor:

Ondernemers

Geschikt voor:

(Zelfstandige-) professionals

Onderneem je met een grootse droom of missie?

Okay, je staat niet alleen. Alleen wel frustrerend, nu je het even niet weet. Je onderneemt voor een betere wereld (ken ik).

Gelukkig heb ik goed nieuws voor je!

Er is een slimme en eenvoudige manier om met je missie mee te bewegen.

Ontdek de 5 flow versnellers

Speciaal voor jou! Zodat je:

Chris van Pomeren
Chris van PomerenEngineer
Lees verder
Hij leerde me beter bij m’n intuïtie te komen. Ik zocht naar helderheid. Door Folkert kwam ik tot nieuwe inzichten
Andrea Bakker
Andrea BakkerHR-specialist
Lees verder
Folkert weet je te raken als geen ander. In een unieke combinatie van coaching van muziek. Hij begeleidt je terug naar je hart. Ik raad je hem van harte aan. Als je jouw kleur als professional en mens weer wilt vinden.
Rubya Trouerbach
Rubya TrouerbachProjectleider & Trainer
Lees verder
Een unieke ervaring die ik iedereen gun! Folkert schept veel vertrouwen tijdens een sessie. Zijn scherpe vragen en muziek brachten me gelijk bij mijn gevoel. Ik kreeg vanuit mijn onderbewuste de juiste inzichten.
Jasper Braakhuis
Jasper BraakhuisOndernemer & Eigenaar Modelmatic
Lees verder
Folkert hielp me focus houden op mezelf. Niet teveel kanten tegelijk op willen gaan. Hij plaatst je in een aangename omgeving met mooie betekenisvolle muziek. Waardoor de veiligheid ontstaat die nodig is voor diepere inzichten.
Dick Rochat
Dick RochatOndernemer & Coach
Lees verder
Prachtig om mee te maken! Folkert's verbindende-, menselijke- en muzikale kwaliteiten.
Daisy Da Veiga
Daisy Da VeigaOndernemer, Auteur & Spreker
Lees verder
Waanzinnig, deze experience met Folkert. Waar ik een druk hoofd had, bracht zijn muziek me meteen tot rust. Ik voelde me meteen goed en rustig. Door deze helderheid werd het een krachtige sessie. Ik kan nu ook scherper verwoorden waarvoor ik sta. En welk verschil ik wil maken.
Vorige
Volgende
Deze mindset noem ik
Moeiteloos Meesterschap!

Mij is het ook gelukt!

Ik was dertig jaar. Op papier had ik het dik voor elkaar. Je weet wel, mooie banen en zo. Tot die hartoperatie, die in dat jaar m’n leven voorgoed veranderde. 

Ik zweefde op het randje van leven en dood. Door allerlei medische complicaties zakte de grond onder mijn voeten weg. Heel eerlijk? Ik vertrouwde m’n lijf totaal niet meer. En mezelf. Dat gebeurde al vaker. Ik werd geboren met een hartafwijking. 

Het leerde me iets ongelofelijk waardevolsJe kunt veel overwinnen. Veel meer dan jezelf denkt. The sky is the limit, echt! Hoe groot je levensangst en onzekerheid ook is. Hoe moeilijk en overweldigend de omstandigheden ook zijn. 

Ik overwon mezelf. Mijn hart opende zich. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Ik ging van de ‘hartrem’. Ook leerde ik hoe belangrijk hartstocht is in moeilijke tijden

Ik heb een grote voorliefde voor muziek. Die liefde sleepte me door de moeilijke momenten heen. Ik begon ook weer als muzikant te leven (ik ben pianist). Na een blauwe maandag conservatorium lang geleden. Ik begon mijn droom te leven. En ik maakte er zelfs een cd over. 

Nu komt alles samen in m’n eigen bedrijf. Ik help professionals en ondernemers met een missie voor een betere wereld. Ik geef trainingen en mindsetcoaching. Zodat jij ontspannen met je 
missie en idealen gaat ondernemen. 

Ik heb ook een missie. Namelijk: Nederland weer het tolerantste en ruimdenkendste land van de wereld. Omdat ik geloof dat iedereen het recht heeft om te zijn wie die is. Hoe anders ook. 

Ik schrik elke keer weer van de cijfers. Over pesten op de werkvloer. Omdat je anders bent en doet dan het grijze gemiddelde. Over uitsluiting en discriminatie op straat. 

Je hoort er meer over in mijn Pioniers van de Vooruitgang PodcastMet bijzonderen en kleurrijke gasten. Die je vertellen hoe zij hun eigen weg en hart volgen. Voor een mooiere wereld. Ook in moeilijke   tijden.

Unlock je flow in crisistijd!

Online Masterclass
Moeiteloos Meebewegen

Do. 21 jan. 2021 - 20.00
€47
21,00
  • Inclusief btw
  • Profiteer tot 30 dec. van deze korting
LIVE
Dagen
Uren
Minuten
Seconden